Barnehage på ny nettsideløsning

Bekketunet barnehage i Stavanger

 

En barnehage som er godt i gang med de nye hjemmesidene er Bekketunet Barnehage i Stavanger. Barnehagen har fått til en flott nettside som gir brukerne et godt og oversiktlig førsteinntrykk av barnehagen. Barnehagen har tatt et bevist valg i forhold til farger og bilder som passer i sammen, noe som har bidratt til å styrke helhetsinntrykket av nettsiden.

 

Persille

 

 

Assisterende styrer i Bekketunet barnehage Stig Atle Tøftum sier barnehagen er veldig godt fornøyd med de nye hjemmesidene fra MinBarnehage. Nettsideløsningen er oversiktlig, samtidig som den er mer moderne enn den gamle nettsiden. Han trekker frem at det er positivt at en som administrator av nettsiden har full kontroll over hvilke brukere som har tilgang til å publisere på de ulike avdelingene.

 

Overgangen fra gammel til ny løsning har ikke vært noe problem. Stig Atle mener nå at nettsiden deres er mer oversiktlig enn tidligere, og trekker spesielt frem at funksjonen for å oversette nettsiden er gull verdt. Nå kan nettsiden enkelt leses på alle mulige språk. I tillegg nevner han at kalenderen er enkel og grei å bruke.

 

Oversetting

 

 

En generell utfordring for barnehagene er å få foreldrene til å abonnere på hjemmesidene. Det er viktig å få foreldrene til å abonnere på hjemmesiden slik at de blir oppdatert på hva som skjer i barnehagen. For å få flere foresatte til å abonnere på nyheter fra nettsiden har Bekketunet barnehage nå satt i gang en kampanje, hvor den avdelingen hvor flest foresatte abonnerer får en ekstra gulerot. Dette er en kjempe ide som sikkert er like aktuell for andre barnehager også.

 

Vi i MinBarnehage vil også anbefale å sende ut et felles skriv til alle foresatte om hvor viktig det er å abonnere på nettsiden, samt oppfordre til å abonnere på neste foreldremøte.

 

Abonnere

 

 

Ønsker alle lykke til med de nye nettsidene. Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt med vår support på mail (support@nyweb.no) eller tlf. 51 20 78 88

 

Har du enda ikke oppgradert til ny side kan du klikke her. Ny nettside er gratis og vil garantert være med på å gjøre barnehagen deres mer moderne og attraktiv.