Det er tid for å lansere nye nettsider!

Et nytt barnehage- og skoleår er godt i gang og i forbindelse med dette er det lansert kjempemange nye nettsider! Det er morsomt å se hvordan kundene har laget så mange foreskjellige uttrykk,  her finnes det virkelig ikke to som er like!

Mange har hatt som mål å starte det nye barnehage/skoleåret med blanke ark og splitter nye nettsider, men det er fortsatt noen som mangler. Vi oppfordrer på det sterkeste alle våre kunder som fortsatt er på BETA- versjon, om å lansere de nye nettsidene fortløpende. Vi vil i løpet av høstene stenge de gamle nettsidene.

Eksempelside: Vikevåg skule
Eksempelside: Vikevåg skule

 

Er din barnehage/skole en av dem som fortsatt sliter litt med å å finne tid til å sette opp de nye nettsidene? Da har vi mulighet til å hjelpe dere litt på vei. Vi tilbyr kostnadsfri designhjelp, som innebærer at vi setter opp en struktur basert på innholdet på de gamle nettsidene deres, setter opp et designforslag basert på bilder og farger dere ønsker brukt og kopierer over enkelte linker/dokumenter fra den gamle- til den nye nettsiden. For å få hjelp til dette må du benytte vårt designskjema: https://www.nyweb.no/designhjelp/ 

 

An iMac computer isolated on white background
Eksempelside: Tjensvoll barnehage

 

Klar for å lansere? Send en e-post til support@nyweb.no med adressen til din nettside, og datoen du ønsker den lansert. Vi ordner resten!