Julehilsen fra Nyweb

Det har vært et spennende år med tanke på både kursvirksomhet og for vår nettsideløsning. 2014 startet med at vi  reiste på tur sammen med Nped  til BETT  i London. Her traff vi mange kjente, og knyttet også kontakt med nye samarbeidspartnere. Vi ser frem til å gjenta dette  i 2015.

 

Vi jobbet iherdig gjennom hele våren og sommeren med en ny nettsideløsning for barnehage og skole, og i høst var vi stolte over å endelig kunne rulle ut en splitter ny nettsideløsning. Her presenterte vi en helt ny plattform, økt brukervennlighet og tonnevis med nye funksjonaliteter. I tillegg kunne den nye nettsideløsningen by på responsivt design, og kan med andre ord administreres og leses på pc, nettbrett og mobil, helt uten problemer. Som et resultat av lanseringen av ny nettsideløsning har vi avholdt opplæringskurs for barnehager og skoler i Stavanger og Kristiansand. Vi er stolte over at  ca 200 barnehage- og skoleansatte har fått innføring i den nye nettsideløsningen, og vi gleder oss over å se at stadig flere flotte nettsider tar form.

 

Det er ikke bare opplæringskurs i ny nettside som har foregått i 2014. Vi har hatt oppstart for flere av våre videreutdanninger. Blant annet har vi i samarbeid med Telemark fylkeskommune fått med de ansatte på to store videregående skoler på kurset «IKT og klasseledelse 1». Vi ønsker at enda flere skoler skal få muligheten til å ta videreutdanning på en kollektiv måte, og vil jobbe videre med dette i 2015.
Vi har i mange år samarbeidet tett med Rogaland fylkeskommune, og 2014 var intet unntak. Vi har startet opp med videreutdanning innen IKT og klasseledelse også her, og vi ser frem til å starte opp enda et kurs for skoleledere rett over nyttår.
Det kanskje mest spennende som skjedde på kursfronten i 2014 var oppstarten på vårt helt nye videreutdanningskurs for skolebibliotekarer. Vi har i samarbeid med Hedmark, Oppland, Akershus og Buskerud fylkeskommune utviklet et kurs spesielt for skolebibliotekarer, og dette kurset gir i tillegg deltagerne 10 studiepoeng. Vi har opplevd mye positiv respons og omtale rundt dette kurset. Vi håper og tror at 2015 vil gi mange flere bibliotekarer sjansen til å videreutvikle seg selv og sin kompetanse gjennom denne videreutdanningen.

 

Vi i Nyweb vil takke for samarbeidet i året som har gått, og ønsker  våre kunder, kursdeltagere, kontakter, samarbeidspartnere og alle andre en riktig god jul og en fremgangsrikt nytt år!

 

IMG_14632589