Møt oss på NKUL11

Nyweb deltar på NKUL11 i Trondheim. Ta gjerne turen innom og forhør deg om våre løsninger. For eksisterende kunder på minskole/minbarnehage nevner vi at vi lanserer et par nyheter som er verdt å få med seg. Nye kunder er hjertelig velkommen til å se og høre mer om Nywebs produkter og tjenester.

Relaterte artikler:

Nettbasert, studiepoenggivende videreutdanning i samarbeid med Universitetet i Stavanger

Nettsider for skoler på minskole.no

Nettsider til barnehager på minbarnehage.no

 

Nyheter for brukere av minskole og minbarnehage

itslearning plug-in

Nyweb deler stand med vår samarbeidspartner itslearning og vi gleder oss over å kunne meddele at brukere av denne læringsplattformen nå kan publisere nyheter til skolens nettside direkte fra itslearning ved å trykke på minskole-logoen. Du kan legge til denne muligheten i de fagene du ønsker i læringsplassformen og publisere nyheter raskt og enkelt – uten å måtte logge deg inn i minskole med brukernavn og passord.

 

Løsningen er gratis, men krever at kommunens-/skolens administrator klargjør koblingen mellom minskole og itslearning. Ta kontakt med support@nyweb.no el. ring 51 20 78 88 for mer informasjon.

 

Ny og nyttig knapperad for deling og utskrift

Med den nye knapperaden som fremkommer på alle artikler er det nå lettere for brukerne av hjemmesiden å dele informasjon som skolen/barnehagen publiserer. Ved hjelp av dedikerte knapper kan man nå lett dele artikler via Facebook, Twitter og e-post. Deling via sosiale medier har blitt svært populært de siste årene. Til slutt på knapperaden finnes også en egen knapp for utskriftsvennlig side.

 

Illustrasjonsfoto fra Flickr: http://farm2.static.flickr.com/1057/1241436248_fa603752d7.jpg delt iht. CC-lisensiering