Lansering av nye nettsider

Oppgrader og lanser ny nettside

 

Høsten 2014 lanserte vi en helt ny nettsideløsning av minskole og minbarnehage. Det er veldig hyggelig å se at flere og flere av våre kunder nå allerede er klare til å lansere nye nettsider. Flere har som mål å lansere de nye nettsidene nå i januar. Entusiasmen for nye nettsider er stor og tilbakemeldingene er svært positive.

 

Vigmostad Privatskole er en av skolene som er godt i gang med nye hjemmesider.

Se eksempler på de nye nettsidene her.

Det er enkelt å komme i gang med ny nettside. Kom i gang du også! Klikk her for å oppgradere.

 Nye nettsider har lenge vært etterlengtet av mange og tilbakemeldingene på den nye løsningen er som nevnt over veldig positive. Nettsideløsningen fremstår nå som topp moderne og er full av spennende funksjonalitet. Den nye nettsiden tilpasser innholdet etter om du leser og administrerer nettsiden via laptop, nettbrett eller mobil. Vi har i høst hatt kurs for flere hundre barnehage- og skoleansatte og mange er godt i gang med de nye nettsidene. Vi har også lansert en to-veis SMS-løsning. Dette er et spennende produkt som dere absolutt burde sjekke ut, for mer info trykk her. Her får dere mange gode muligheter for å kommunisere med hjemmet på en effektiv måte.

En kunde som har lansert ny nettside i dag er Mosby Oppvekstsenter i Kristiansand. Vi gratulerer Mosby Oppvekstsenter med ny nettside, klikk her for å se den nye hjemmesiden deres.

 

Et godt tips for å skape et bra førsteinntrykk av nettsiden er å bruke god tid på å få til et fint design med farger og bilder som passer sammen. Et annet tips er at hvis dere ønsker å bruke et toppbilde på nettsiden deres så er det finest å bruke en ensfarget bakgrunn på resten av nettsiden.

Har dere enda ikke prøvd ut den nye nettsideløsningen så er det bare å komme i gang. Skoler kan oppgradere til ny nettside her. Barnehager kan oppgradere nettsiden sin her.

Selv om dere har oppgradert til ny nettside så velger dere selv når dere ønsker å lansere nettsiden. Samtidig så anbefaler vi at flest mulig setter seg et mål om å lansere ny nettside fortest mulig.