Nyweb bidrar til nettvett i skoler over hele landet.

Lærere og elever over hele landet har nå fått en egen nettportal som trigger elever til å tenke smart om nettvett. Nyweb, Kristiansand og Stavanger kommune har utviklet den interaktive opplæringen i godt samarbeid.

 

Kommunalt foreldreutvalg i Kristiansand er veldig glad for portalen, som for øvrig ligger fritt tilgjengelig for alle brukere i skoler over hele landet på www.minskole.no. Direktelenke til nettvettsiden er minskole.no/nettvett

 

– Dette er en utrolig flott mulighet til å få hjelp også for foreldre. Mange foreldremøter har nettvett som tema, og foreldre vil være svært takknemlige for dette tilbudet. Portalen er veldig rettet mot konkrete problemstillinger, sier Merete Fauchald. Hun er leder av kommunalt foreldreutvalg (Komfug) for skolene i Kristiansand.

 

Foredrag for ansatte på skoler og foresatte

I tillegg til å ha utarbeidet animert opplæring sammen med kommunene kan Nyweb også tilby foredrag til skoler som måtte ønske dette. Nyweb har et stort kontaktnettverk av pedagoger over hele landet og hjelper gjerne med å finne en foredragsholder som kan snakke om nettvett på din skole.

Kontakt oss gjerne på telefon 51 20 78 88 el. post@nyweb.no