Nyweb på BETT

19. – 25. januar var fire representanter fra Nyweb på studietur til London. Vi reiste sammen med NPeD slik som vi også har gjort tidligere. Dette er en flott måte å komme i kontakt med andre deltagere fra hele landet, og vi er strålende fornøyd med opplegget som var satt sammen.

IMG_1517

 

Studieturen med NPeD byr på noe for enhver smak, her hadde vi bl.a. muligheten til å delta på ulike skolebesøk, foredrag og kulturvandringer,  i tillegg til besøk på BETT messen. BETT blir arrangert i ExCel Centre og er verdens største utdannings- og teknologimesse. Dette er en godt besøkt messe som trekker interessenter og tilbydere fra hele verden, og her er det virkelig mye spennende å se på! Vi var blant annet innom den norske avdelingen og tok en titt på hva norske aktører hadde å by på.

Messeområdet ligger i nærheten av the Royal Docks hvor vi også fikk anledning til en hyggelig middag med en av våre største kunder. På tilbaketuren fikk vi gleden av en høytsvevende tur over Themsen i kabelbane.

 

FullSizeRender

 

I tillegg til arrangementene vi deltok på i regi av NPeD fikk vi også muligheten til å treffe flere av våre trofaste kunder, og hadde flere hyggelige stunder sammen med disse. Nyweb bidro med Dickens- foredrag som en del av fredagens kulturvandring, og vi fikk påfyll av både kulturell kunnskap og lokale leskedrikker.  Vi har tatt med oss mange nye ideer hjem i kofferten, og er nå klare til å ta fatt på nye utfordringer. Vi har fått kontakt med mange nye mennesker, og vi gleder oss til å holde kontakten med disse.
2015 kommer til å bli et år fylt med nye kurs, nye kunder og spennende avtaler.

 

IMG_1525