SMS-løsning

SMS-løsning fra MinSkole og MinBarnehage

 

Wilds Minne Skole i Kristiansand opplevde at en eldre bilfører kjørte av veien og krasjet i betongmuren ved skolen. Mange barn befant seg i skolegården selv om det skjedde rett etter skoleslutt. De fleste elevene hadde dratt hjem, og noen var inne på SFO. Men seks-sju elever sto i lyskrysset da dette skjedde. De er fysisk uskadet, men hadde et behov for å snakke med lærere og politiet. Derfor hadde vi et lite møte med dem, sier Kalvik. Kalvik sier også at foreldrene til alle elevene ble informert via SMS. Les relatert sak her.

 

Mobil_minskole_meldingsbok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Vi bruker SMS-løsningen fra MinSkole veldig mye. Lærerne sender SMS til foreldrene bl.annet for å minne de på foreldremøter, evt. utsettelser og informasjon om skoleturer ect. Administrasjonen sender også SMS til lærerne med beskjeder. I tilfeller som vi nettopp har hatt nå blir SMS sendt ut til hele skolen. Vi er veldig fornøyd med SMS-løsningen fra MinSkole, og vi vil gjerne teste ut en 2-veis SMS-løsning».

 

Jorunn Kalvik, inspektør Wilds Minne Skole

 

I tillegg til at MinSkole/MinBarnehage tilbyr en rimelig og enkel enveis SMS-løsning har vi nå også lansert en toveis SMS-løsning. Nå kan også foresatte på en enkel måte sende meldinger til skolen/barnehagen som lagres i en digital meldingsbok.  Kommunikasjonen mellom skole/barnehage og hjem blir tidsbesparende og all korrespondanse blir loggført.

Les mer om SMS-løsningen for skoler her og for barnehager her.