Nasjonal bibliotekdag

I dag, 26. august 2015 arrangeres Nasjonal Bibliotekdag for første gang, og dagen markeres på bibliotek over hele landet. Målet med denne dagen er å løfte frem bibliotekene, og sette fokus på den viktige samfunnoppgavene bibliotekene har.

 

Vi i Nyweb arrangerer studiet «Skolebibliotekets rolle for elevens læringsarbeid» og har med egne øyne sett hvor engasjert og kunnskapsrikt skolebibliotekmiljøet i Norge er. Vi er glade for at en slik dag  som Nasjonal Bibliotekdag blir markert, og håper dette er med på kaste glans over de mange dyktige bibliotekarene vi har her i landet.
Om knappe to måneder starter vi opp høstens studie for skolebibliotekarer og vi har noen få ledige plasser igjen. Kunne du tenke deg å forbedre din digitale veiledningskompetanse og få faglig påfyll? Da kan «Skolebibliotekets rolle for elevens læringsarbeid» være noe for deg. Les mer om studiet HER, og kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Studiet er i all hovedsak nettbasert, men arrangerer oppstart- og midtsemestersamling på Gardermoen. Vi gleder oss til å sette i gang, og ikke minst til å treffe studenter fra hele Norge: fra Kristiansand i sør, til Fauske i nord. Dette er flott mulighet til å bygge nettverk med andre skolebibliotekarer og utveksle erfaringer og kunnskap.

Norsk Bibliotekforenings nettsider kan du lese mer om hva Nasjonal Bibliotekdag handler om.

nasjonal-bibliotekdag